Çfarë duhet të bëj pas regjistrimit?

Akademi AL

Last Update një vit më parë


1. Pasi keni konfirmuar krijimin e llogarisë dhe jeni kycur në platformë klikoni Vazhdo pas mesazhit të mirëseardhjes.

2. Zgjidhni zgjidhni shtetin nga ku po jepni mësim.

3. Pasi keni klikuar Vazhdo tani mund të zgjidhni një foto profili (keni mundësine të zgjidhni një nga avataret e gatshëm ose mund të klikoni butonin Ngarko për të zgjedhur dhe vendosur foton tuaj personale.

4. Pas këtij hapi mund të vendosni Kodin e Organizatës suaj, i cili i’u sigurohet nga drejtuesit e institucionit arsimor ku bëni pjesë.

5. Klikoni butonin Përfundo dhe prisni derisa Dashboard-i juaj të konfigurohet.

6. Urime! Ju sapo arritët në Dashboard-in tuaj!   

Was this article helpful?

89 out of 140 liked this article

Still need help? Message Us