Jam prind dhe kam më shumë se një fëmijë nën 13 vjeç që duhet ta regjistroj. Si të veproj?

Akademi AL

Last Update një vit më parë

E vetmja gjë që ju duhet për regjistrimin e fëmijëve tuaj në akademi.al është një email tek i cili ju keni akses.

Ju mund të krijoni nga një llogari për secilin nga femijët tuaj duke i regjistruar ata me të njejtin email por me Emra Përdoruesish të ndryshëm.

Për të mësuar se si mund të regjistroni fëmijën tuaj nën 13 vjeç klikoni artikullin më poshtë: 

Kliko Këtu!  

Was this article helpful?

82 out of 114 liked this article

Still need help? Message Us