Nuk më punon fjalëkalimi. Si të veproj?

Akademi AL

Last Update një vit më parë


  • Klikoni Kycu dhe me pas butonin Harruat fjalëkalimin
  • Vendosni adresën tuaj të emailit me të cilën keni hapur llogarinë. 
  • Më pas kontrolloni email-in tuaj pasi duhet t’ju vijë një email nga akademi.al. 
  • KUJDES: Kontrolloni me kujdes kartelat Spam dhe Promotions pasi email- shpesh vjen aty dhe jo tek inboxi kryesor.
  • Klikoni në linkun që përmban email-i. 
  • Ju do të ridrejtoheni në nje dritare e cila ju mundëson ndryshimin e fjalëkalimit. 
  • Pasi ta ndryshoni provoni përsëri të kyceni.

Was this article helpful?

60 out of 131 liked this article

Still need help? Message Us