Si të regjistroj femijen tim në platformë?

Akademi AL

Last Update 2 vite më parë

1. Për tu regjistruar në platforme si nxënes, klikoni butonin Nxënës.

2. Vendosni datën e lindjes (KUJDES: Duhet të vendosni informacionin e saktë.)

3. Plotësoni sipas rradhës: emrin tuaj, mbiemrin dhe adresën tuaj personale te email-it. (KUJDES: Vendosni një adrese email-i ku keni akses.)

4. Zgjidhni emrin e përdoruesit që ju doni që femija juaj të ketë në platforme.

5. Krijoni një fjalëkalim të cilin e mbani mend lehtësisht dhe sigurohuni që fjalëkalimi të përmbushë kushtet që kërkohen.

6. Klikoni Rregjistrohu.

7. Për të konfirmuar krijimin e llogarise duhet të aksesoni email-in me të cilin u rregjistruat.

8. Në inboxin tuaj duhet të keni nje mesazh të ri që përmban linkun e konfirmimit. (KUJDES: Në qoftë se nuk iu ka ardhur asnje email, kontrolloni dosjen spam/junk ose klikoni Ridërgo emailin.)

9. Pasi të klikoni linkun, ju do të ridrejtoheni në platformë.

10. Plotësoni fushat përkatëse me Emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin dhe më pas klikoni butonin Identifikohu

11. Urime! Ju sapo bëtë pjësë fëmijën tuaj në akademi.al 

Was this article helpful?

1 out of 1 liked this article

Still need help? Message Us